Seeking Sister Wife

TLC

Seeking Sister Wife

Jeff Alldredge leeft samen met zijn twee vrouwen Vanessa en Sharis in het afgelegen deel van Utah. Ze hebben samen zeven kinderen en een achtste is onderweg. Toch hebben ze alle drie het gevoel dat ze nog iets missen en gaan daarom op zoek naar een derde vrouw. Dit meervoudige gezin is een van de drie gezinnen die gevolgd worden in de nieuwe serie Seeking Sister Wife, waarin bestaande gezinnen op zoek gaan naar een extra vrouw.

Het andere gezin is dat van Drew Briney die samen met zijn drie vrouwen eveneens in Utah woont. Naast April en Auralee is onlangs Angela in hun leven gekomen, waarna wordt besloten om met zijn allen onder één dak te gaan wonen. Hoe pakt deze verhuizing uit? Kunnen ze het bijvoorbeeld eens worden over de verdeling van de slaapkamers?

Het derde gezin gaat voor het eerst met meerdere vrouwen wonen. Dimitri Snowden wil graag een groot gezin stichten, maar zijn vrouw Ashley vindt dat ze na drie zwangerschappen wel klaar is. Samen met Dimitri zoekt ze naar een tweede vrouw om zijn grote droom te laten uitkomen. Ze zijn niet religieus, dus zoeken ze op polygamie-websites naar een geschikte kandidaat. Kunnen ze iemand vinden waar zowel Dimitri als Ashley een goed gevoel bij hebben?

Seeking Sister Wife is vanaf woensdag 7 februari om 22:30 uur te zien bij TLC.

Sister Wives

TLC

Long Island Medium

TLC