Wife Swap USA

TLC

Wife Swap USA

Ieder gezin heeft zijn eigen stijl van leven en opvoeden. Wat als die gezinnen nu eens wisselen? In Wife Swap USA ruilen de moeders van twee compleet tegenovergestelde gezinnen voor een weekje met elkaar om te kijken hoe het is om in een totaal andere familie te opereren. Hoewel, moeders? In de eerste aflevering is het vader Terrel Joseph die zijn partner Jarius voor een week vaarwelzegt om het gezin van Nina en Matt Goss te runnen. De tegenstelling kan niet groter: Terrel en Jarius zijn twee Afro-Amerikaanse homoseksuelen met een baby-tweeling en een smetvrij en opgeruimd huis, terwijl Nina en Matt Goss een strenggelovig en traditioneel huishouden hebben met acht kinderen en vooral heel veel rommel. Als dat maar goed gaat!

De start van dit extreme experiment begint direct pittig als de smetvrezende Terrel in het nieuwe huis komt en de hond meteen ziet poepen op het tapijt. Ook komt hij er al snel achter dat Matt als ‘hoofd van het gezin’ niet van plan is om ook maar iets te doen in het huishouden. In het andere huis botsen Nina en Jarius over haar religieuze kijk op homoseksualiteit en op het feit dat Jarius het niet toestaat dat Nina zijn baby’s vasthoudt. Hoe gaan Nina en Terrel het een week lang bij het andere gezin volhouden? En hoe vinden de kinderen het om ineens een heel andere ouder te hebben? Om niet te spreken over de partner die thuisblijft! Na afloop komen de twee gezinnen bij elkaar om over de verschillen te praten. Hebben ze iets van elkaar geleerd of blijven ze heilig geloven in hun eigen manier van leven en opvoeden?

Wife Swap USA is vanaf dinsdag 4 februari om 21:30 uur te zien bij TLC. Op Dplay kan elke aflevering 7 dagen vooruit worden bekeken (vanaf 28 januari). Klik hier voor een foto.

Curvy Brides' Boutique

TLC

Say Yes To The Dress America

TLC