1. TLC zoekt: vrouwen die stijladvies willen van Fred!

1. TLC zoekt: vrouwen die stijladvies willen van Fred!

Binnenkort starten de opnames voor een nieuw seizoen ‘Alles uit de Kast’. Daarvoor is Fred van Leer op zoek naar vrouwen die wegens de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten moeite hebben om zich te kleden.

Heb je geen stijl? Vind je jezelf te lang, te dik of te dun? Ben je onzeker? Of weet je elke ochtend niet wat je aan moet trekken? Fred wil jou helpen en jouw probleem aanpakken! Met zijn stylingadvies, zijn luisterende oor en een flinke dosis humor geeft hij je een complete make-over en een flinke portie zelfvertrouwen.

Aanmelden doe je hier.

 


2. TLC zoekt: vieze huizen

Is om welke reden dan ook het huishouden een moeilijke taak geworden en heb je het niet helemaal meer op orde? Geef je dan nu op voor Louisa & Rowan.

In de serie van Louisa & Rowan steekt het bekendste transgenderstel van Nederland de handen uit de mouwen. Soppen, zuigen en poetsen; schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en Louisa doet de hele dag niets liever. Met liefde trekken ze dan ook het land in om met hun schoonmaak-skills vieze huizen weer brandschoon te maken. Ze ontmoeten bewoners die vanwege uiteenlopende redenen niet meer in staat zijn om hun huis schoon te maken, laat staan te houden. Louisa & Rowan schieten te hulp: niet lullen maar poetsen!

Aanmelden doe je hier.


3. TLC zoekt: zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen opgelet! Bevallen met Bobbi is op zoek naar jou! Ga jij in april THUIS bevallen? Meld je dan snel aan en wie weet staat Bobbi jou binnenkort bij.

Aanmelden doe je hier.

 


4. TLC zoekt: verliefde stellen

Het nieuwe seizoen van Say Yes to the Dress Benelux komt er weer aan, en hoe! Fred van Leer gaat verliefde stellen namelijk verrassen met een huwelijk!

In deze speciale kick off van Say Yes to the Dress Benelux verrast Fred koppels met een huwelijk op een manier die alleen Fred voor elkaar krijgt. Denk aan de perfecte jurk, dat sexy pak, de mooiste trouwring, de schattigste bruidsjonkers, die romantische locatie en natuurlijk de meest hysterische trouwambtenaar van allemaal!

Wil jij dus meer dan alleen je jurk uitzoeken met Fred, durf jij het aan om je huwelijksvoorbereidingen volledig uit handen te geven en zie jij het zitten om dit (voor)jaar te gaan trouwen zonder dat je weet wanneer?  Meld je dan nu aan via deze link!

En wie weet staat jou een droomhuwelijk te wachten…

 


5. TLC zoekt: Leuke bruiden!

Say Yes To The Dress Benelux

Fred van Leer en de dames van Koonings The Wedding Palace zitten nooit stil! Zij zijn continue opzoek naar leuke bruiden. Ga jij volgend jaar of het jaar daarna trouwen en lijkt het je leuk om onder begeleiding van Fred en de stylisten van Koonings The Wedding Palace de jurk van je dromen te zoeken? Meld je dan hier aan!

Twee belangrijke dingen om alvast rekening mee te houden:
• Om je zo goed mogelijk te leren kennen mag een filmpje niet ontbreken, dus hou je telefoon in de aanslag en maak alvast een filmpje van max. 1 minuut waarin jij aangeeft waarom Fred jou MOET helpen!
• De aanmelding vindt plaats via Strix Television, via de link hieronder.

Klik dus snel hier, wantdan kunnen we beginnen met jouw registratie. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Succes met de aanmelding en hopelijk tot snel!

 


4. TLC zoekt: Openhartige koppels!

Openhartige koppels gezocht voor het programma ‘SexTape’, wat in het nieuwe jaar te zien zal zijn op discovery+, de online streamingdienst van TLC! Is jullie seks- en liefdesleven niet op orde, hebben jullie nieuwe energie nodig of is jullie seksleven zo goed dat jullie het willen delen met andere stellen zodat zij er van kunnen leren?

We gaan niet alleen een kijkje in de slaapkamer nemen, maar ook jullie dagelijkse beslommeringen op relatie- en seksgebied zien. Hebben jij en je partner zin in dit avontuur en durven jullie hier open over te praten met andere koppels?

Klik  dan hier om je aan te melden!