TLC zoekt: vrouwen die stijladvies willen van Fred!

TLC zoekt: vrouwen die stijladvies willen van Fred!

Fred van Leer: Alles Uit De Kast

Binnenkort starten de opnames voor een nieuw seizoen ‘Alles uit de Kast’. Daarvoor is Fred van Leer op zoek naar vrouwen die wegens de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten moeite hebben om zich te kleden.

Heb je geen stijl? Vind je jezelf te lang, te dik of te dun? Ben je onzeker? Of weet je elke ochtend niet wat je aan moet trekken? Fred wil jou helpen en jouw probleem aanpakken! Met zijn stylingadvies, zijn luisterende oor en een flinke dosis humor geeft hij je een complete make-over en een flinke portie zelfvertrouwen.

Aarzel niet, geef je op en leer van Fred! Klik hier om je aan te melden.

Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Is om welke reden dan ook het huishouden een moeilijke taak geworden en heb je het niet helemaal meer op orde? Geef je dan nu op voor het nieuwe programma van Louisa & Rowan!

In de nieuwe serie van Louisa & Rowan steekt het bekendste transgenderstel van Nederland de handen uit de mouwen. Soppen, zuigen en poetsen; schoonmaken zit in hun gipsy-DNA en Louisa doet de hele dag niets liever. Met liefde trekken ze dan ook het land in om met hun schoonmaak-skills vieze huizen weer brandschoon te maken. Ze ontmoeten bewoners die vanwege uiteenlopende redenen niet meer in staat zijn om hun huis schoon te maken, laat staan te houden. Louisa & Rowan schieten te hulp: niet lullen maar poetsen!

Drie belangrijke dingen om alvast rekening mee te houden:

  • De opnames vinden plaats tussen half februari-half april 2020, dan kan je daar rekening mee houden in je agenda.
  • Om jou en je huis zo goed mogelijk te leren kennen mag een filmpje niet ontbreken, dus hou je telefoon in de aanslag en maak alvast een filmpje van max. 1 minuut waarin jij aangeeft waarom Louisa & Rowan jou MOETEN helpen!
  • De aanmelding vindt plaats via Strix, via de link hieronder.

Klik dus snel hier, want dan kunnen we beginnen met jouw registratie. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Succes met de aanmelding en hopelijk tot snel!