De Frogers zorgen voor kijkcijferrecord TLC

TLC

De Frogers zorgen voor kijkcijferrecord TLC

Amsterdam, 8 november 2023 – De première van De Frogers: Happy Campers op woensdag 1 november trok maar liefst 468.000 kijkers (6+) en is daarmee het best bekeken TLC-programma ooit. Binnen de doelgroep Vrouw 25-54 was het programma met een marktaandeel van 7,3% op het tijdstip van uitzenden het vierde best bekeken programma van alle televisiezenders van Nederland. De serie was afgelopen week ook het best bekeken programma op discovery+ op basis van unieke kijkersHet oude record op TLC (327.000) werd in 2018 behaald met de Nederlandse editie van de populaire serie Say Yes To The Dress met host Fred van Leer.*

 

Tatiana Lagewaard, Head of Content & Programming bij Warner Bros. Discovery, het moederbedrijf van zender TLC: “Dit record heeft al onze verwachtingen overtroffen! Toen wij het format kregen aangeboden, waren wij direct enthousiast: iedereen kent De Frogers en de humor die zij hebben, is heerlijk om naar te kijken. De hechte familieband en de positiviteit die zij uitstralen, maakt het heerlijke feel-good tv en een perfecte match met onze zender. We hopen dat de kijkers met net zoveel plezier kijken naar de volgende afleveringen!”

 

Happy Campers

In De Frogers: Happy Campers gaat de gehele familie Froger samen op rondreis door Engeland en met de familie wordt ook echt de héle familie bedoeld. René en Natasja nemen hun kinderen Danny, Natascha, Maxim en Didier plus aanhang én kleinkinderen mee op avontuur. Bijna 10 jaar geleden genoten ze met z’n allen van een memorabele camperreis door de US. Dat beviel zo goed, dat de familie – inmiddels enorm uitgebreid – weer een prachtige reis maakt en dit keer door Zuid-Engeland. En de familie Froger zou de familie Froger niet zijn als dit niet gepaard gaat met lachen, gieren, hier en daar wat gekibbel, maar bovenal een familieband waar iedereen jaloers op kan zijn.

 

De Frogers: Happy Campers is t/m 6 december elke woensdag om 20:30 uur te zien bij TLC en vooruit te kijken op discovery+. De serie is een co-productie van &.format (onderdeel van &.media group) en Red Pepper Media.

 

* Bron: NMO, TLC, 1 november 2024 20:30 uur, allen 6+ & Vrouw 25-54

Interieur- en lifestylezender HGTV komt naar Nederland

HGTV

Frank Lammers in nieuw programma voor Discovery

Discovery