Frank Lammers in nieuw programma voor Discovery

Discovery

Frank Lammers stapt in de wereld van goud voor nieuw Discovery-programma

Frank Lammers in nieuw programma voor Discovery

Amsterdam, dinsdag 3 oktober 2023 – Frank Lammers reist voor Discovery letterlijk af naar de andere kant van de wereld. In de Australische outback duikt hij in de wereld van de goudindustrie. Frank loopt mee met de échte noestige goudzoekers die daar nog te vinden zijn. Zij die vaak maanden huis en haard achterlaten om in de meest extreme omstandigheden op zoek te gaan naar edelmetaal, nikkel en dergelijke. Wat drijft deze mensen om zich met gevaar voor eigen leven kilometers diep de grond in te laten zakken op zoek naar deze zeldzame stoffen? Zit er nog wel wat in de bodem en lonen de vondsten zich nog altijd even goed? Hoe ging het goud zoeken van oudsher en hoe gaat het moderne mijnen eraan toe? Frank zoekt het voor je uit én gaat zelf ook op zoek naar goud in het nieuwe programma dat vanaf eind januari te zien is bij Discovery. 

 

Frank: “Altijd al ben ik gebiologeerd geweest door vreemde vogels en bijzondere bestemmingen. Niet voor niets wilde ik vroeger dan ook eigenlijk antropologie studeren. Het avontuur in de outback lonkte al een tijdje en ik vind het dan ook waanzinnig om met goudkoorts ‘onder de leden’ voor Discovery op deze reis te gaan”.

 

Het nieuwe programma met Frank Lammers is vanaf eind januari bij Discovery en op discovery+ te zien en wordt geproduceerd door Tigris. 

De Frogers zorgen voor kijkcijferrecord TLC

TLC

The Repair Shop

Discovery