Dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch!

discovery+

discovery+

Dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch!

In het spiksplinternieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is de kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. De ex lovers krijgen per gang een nogal ongemakkelijke vraag voorgeschoteld met betrekking tot hun verleden als stel, de break-up of over hun nieuwe relatie. Dit staat garant voor gênante, grappige, hartverwarmende en soms wat ongemakkelijke momenten. Zo is het een emotioneel weerzien voor co-ouders Jørney en Odim, moet Dusty nog wat kwijt aan zijn ex Lisa over een ruzie voorafgaand aan zijn ongeluk en zien Ricky en Jaydi elkaar weer voor het eerst sinds hun break-up. Zien de reality-exen heil in een verzoening of valt er niks meer te lijmen? Het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april wekelijks te zien op discovery+.

Voor die tijd is hieronder alvast meer te lezen over de dates in de eerste twee afleveringen. De overige deelnemers worden op een later moment bekend gemaakt.

Jørney & Odim (in aflevering 1 vanaf vrijdag 29 april te zien)

De liefde tussen Jørney en Odim bloeide op tijdens hun deelname aan seizoen 7 van Ex on the Beach. Al snel daarna werd bekend dat er een baby op komst was voor het stel. Jørney gaf haar leven in Nederland op en trok in bij Odim in Antwerpen. Helaas bleek Odim niet trouw te kunnen blijven aan zijn zwangere Jørney. Waarnaar de Brabantse beauty met haar dochtertje vertrok en hem nooit meer in haar leven wil hebben. Toch blijft Jørney met een hoop vragen achter over het dubbelleven van Odim en is hijzelf nog altijd hopeloos verliefd. Is er nog een kans dat zij weer een gelukkig gezinnetje gaan vormen met z’n tweeën en hun dochter?

Jaydi & Ricky (in aflevering 1 vanaf vrijdag 29 april te zien) 

Jaydi, beter bekend van haar deelname aan Temptation Island met ex Sonny, viel als een blok voor verleider Ricky waarnaar zij een relatie kregen. Begin dit jaar besluit het stel een punt achter hun relatie te zetten en is hun break-up nog vers. Aan tafel blijkt dat de gevoelens voor elkaar nog diep zitten. Is er een verzoening in zicht of is het echt klaar tussen de twee?

Dusty & Lisa (in aflevering 2 vanaf vrijdag 6 mei te zien)

Ex on the Beach bad boy Dusty en zijn ex Lisa kennen elkaar uit Mallorca. Na een aantal maanden daten hield hun kortstondige relatie geen stand, want beiden zetten de bloemetjes ergens anders buiten. Kort voor het ongeluk van Dusty krijgt het stel ruzie en vliegt elkaar in de haren. Lisa zegt dingen waar ze later na het ongeluk veel spijt van heeft. Is bad boy Dusty na het ongeluk zachter geworden en kan hij het haar vergeven?

Het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april t/m vrijdag 3 juni wekelijks te zien op discovery+. De serie wordt geproduceerd door No Pictures Please. 

 

Neem voor pers- en / of interviewverzoeken contact op met:

Charro-Nathan Tanamal | BAAS Amsterdam charro@baasamsterdam.com

 

> Download hier het persbericht.

> Klik op de afbeeldingen om te downloaden of ga naar: pressweb 

 

Discovery Benelux en T-Mobile verlengen samenwerking

Corporate

Discovery and AT&T Close WarnerMedia Transaction

Corporate