Ibiza Weekender

discovery+

Ibiza Weekender

Ibiza is het party paradise voor de jeugd. Van heinde en ver komen jongeren naar dit Spaanse eiland om te genieten van de zon en de stranden, maar vooral om te feesten en hun gierende hormonen de vrije loop te laten. Aan vijf jonge (en sexy) hotelmedewerkers de nobele taak om dit in goede banen te leiden voor hun gasten en ze een beetje te helpen bij hun succes op de dansvloer en bij het versieren van de feestgangers van het andere geslacht. Maar kunnen de Britse stafleden zich wel aan hun werktaak houden of gaan ze zelf ook helemaal los? Ze zijn immers zelf ook nog jong en in voor een feestje. Je ziet het in Ibiza Weekender, de vrolijke serie die tevens een mooi inkijkje geeft in de feestcultuur van het Spaande eiland. Ibiza Weekender is vanaf zaterdag 4 juni te zien op discovery+

Verleiding

De stafleden Ben, Sophie, Deano, Rachel en Kris hebben de tijd van hun nog jonge leven. Werken op Ibiza en gasten vermaken in clubs en op strandfeestjes. De verleiding is dan ook groot om zelf feest te vieren. De nieuwe manager Imogen heeft daar echter wel strikte ideeën over. Natuurlijk mogen ze best een beetje meevieren en een drankje drinken, maar als je aan het werk bent, staat de gast centraal en drink je dus ook niet te veel. “Je bent niet zelf op vakantie!”, zegt ze dan ook. Het lijkt tegen de dovemansoren van Ben gezegd die meteen op de eerste avond zijn gasten alleen laat en aanhaakt bij andere feestgangers. Het levert hem een flink standje op van Imogen. Zij is zelf een jonge blonde Britse en dat laat Deano dan ook niet onberoerd. Al snel heeft hij zijn oog op haar laten vallen. Maar kun je wel daten met je baas?

Door het dolle heen

De stafleden doen goed hun best om het hun gasten naar de zin te maken, voor zover nodig. Zoals de Britse hartsvriendinnen Yvonne en Chloe die een weekendje Ibiza geboekt hebben om nog even samen feest te vieren voordat ze elk hun weg gaan naar de universiteit. De twee meiden redden zich prima zonder de hulp van de stafleden, maar zijn wel helemaal door het dolle heen als ze merken dat hun kamer steeds wordt opgeruimd. “Hebben ze nooit eerder in een hotel geslapen?”, is de verbaasde vraag van de commentaarstem die alle acties sowieso van droge opmerkingen voorziet, wat het programma extra leuk maakt.

De tijd van hun leven

De andere vriendengroep die incheckt kan wel wat hulp gebruiken van de stafleden. Vooral de verlegen Jack die nog nooit iets met een meisje heeft gehad en nu hoopt op Ibiza zijn geluk te beproeven. De stafleden regelen vrouwelijk gezelschap voor de jongens in de hoop dat de vonk overslaat. En anders zijn er altijd nog de drankspelletjes die de tongen letterlijk wat losser gooien. Gaat Jack vinden wat ie zoekt? Eén ding is zeker: hij, de andere gasten én de stafleden hebben de tijd van hun leven.

Ibiza Weekender is vanaf zaterdag 4 juni te zien op discovery+

 

Volg alle Nederlandse tennissers vanaf 22 mei live in actie op Roland Garros via discovery+

discovery+

Generation Drag

discovery+