Kate Plus Date

TLC

Kate Plus Date

Als gescheiden moeder van acht kinderen was er voor Kate Gosselin de afgelopen jaren weinig tijd voor het vinden van een nieuwe liefde. Maar nu haar zesling bijna 14 is en haar tweeling op het punt staat het huis uit te gaan, is er eindelijk ruimte om eens te gaan daten. Nadat we jarenlang haar drukke en chaotische leven gevolgd hebben in de serie Kate Plus 8 is het nu tijd voor een romantisch vervolg in Kate Plus Date! Weet ze nog wel hoe het is om verliefd te worden, nadat ze bijna tien jaar een single-moeder is geweest?

Ze krijgt de hulp van twee relatie-experts die tien potentiële partners voor haar vinden. Met elke kandidaat heeft ze een date die uit twee delen bestaat: een actief uitje (van zeilen tot wijn maken tot het ontsnappen uit een escaperoom) gevolgd door een etentje waarbij ze elkaar beter kunnen leren kennen. Niet alleen volgen de matchmakers haar op de voet om advies te kunnen geven, ook geven de tweelingdochters onverholen commentaar op de escapades van hun moeder. Kate bekent vooraf dat ze behoorlijk nerveus is om dit avontuur aan te gaan en dan helpt het niet als de eerste date meteen wat stroefjes verloopt – om het zacht uit te drukken. Hoe pakken de andere negen dates uit? En welke twee kandidaten kiest ze uiteindelijk voor een tweede date?

Kate Plus Date is vanaf zondag 8 september om 21:00 uur te zien bij TLC. Op Dplay is elke aflevering 7 dagen vooruit te bekijken. De eerste aflevering is op 1 september beschikbaar.

The Secret Life of 4 & 5 Year Olds

TLC

My Big Fat Fabulous Life

TLC