Tatiana Lagewaard nieuwe Channel Director TLC/ID & Content Development Discovery Networks Benelux

Corporate

Tatiana Lagewaard nieuwe Channel Director TLC/ID & Content Development Discovery Networks Benelux

Amsterdam, 1 april 2016 – Op 1 mei a.s. start Tatiana Lagewaard in de rol van Channel Director TLC/ID & Content Development. Tatiana wordt eindverantwoordelijk voor de zenderstrategie van de merken TLC en ID. Tevens  gaat ze inhoudelijk een spilfunctie vervullen op het gebied van content planning en is ze eindverantwoordelijk voor de lokale content ontwikkeling van zowel TLC als Discovery. Tatiana maakt deel uit van het management team van Discovery Networks Benelux (DNB) en rapporteert aan Alco de Jong.

 Alco de Jong, VP Country Manager Discovery Networks Benelux: “Tatiana is geen onbekende van ons en de zender TLC. De afgelopen jaren is ze als producent voor een groot aantal programma’s bij TLC medeverantwoordelijk geweest, waaronder ‘TLC Over’, ‘Cougar Love’ en ‘Louisa & Rosanna’. Ze kent de zender en doelgroep als geen ander en weet heel goed de hoe ze de TLC kijker in het hart kan raken met de inzet van de juiste programmering. Ik ben erg blij dat ze ons programmateam komt versterken. ”

 

Carrière

Tatiana rolde als redacteur in 2002 de televisie wereld in en ging vervolgens als programma ontwikkelaar bij Eyeworks aan de slag. In 2007 maakt zij de overstap naar Zodiak Nederland, eerst als Coördinator Development & Acquisition en later als Head of Development. De laatste twee jaar was ze werkzaam als Creative Director bij Strix Television waarbij ze onder andere medeverantwoordelijk was voor de ontwikkeling en verkoop van formats, de acquisitie van externe formats en de inhoudelijke aansturing van lopende programma’s.

 

Tatiana volgt in haar nieuwe rol Petra Knoth op. Petra heeft de zender TLC met een mooi resultaat in de markt gezet en na vijf jaar besloten om een volgende stap in haar carrière te zetten.

Vrouwenexperts TLC en Vrouwen.nl gaan op date

Corporate

Nieuwe gezichten TLC en ID team bij Discovery Networks Benelux

Corporate