US OPEN: exclusief bij Eurosport & discovery+

discovery+

Zie elk punt, elke baan, elk moment van de US OPEN

US OPEN: exclusief bij Eurosport & discovery+

Er staat dit jaar veel op het spel bij de US Open. De kampioenen in het enkelspel van vorig jaar, Iga Swiatek en Carlos Alcaraz, verdedigen niet alleen hun titels, maar ook hun nummer 1 positie van de wereld. Bij de vrouwen proberen o.a. Elena Rybakina, Aryna Sabalenka en thuis favorieten Jessica Pegula en Coco Gauff een nieuwe Grand Slamwinst van de Poolse Iga Swiatek te voorkomen. En wat kan onze Nederlandse trots Arantxa Rus? Carlos Alcaraz krijgt op zijn beurt weer concurrentie van Novak Djokovic, van wie hij een gedenkwaardige Wimbledon-finale won. De Serviër keert na een afwezigheid van twee jaar terug naar New York. De Nederlanders Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp zijn gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi en willen voor een verrassing zorgen. Kortom; de tennisliefhebber zit ook dit jaar weer goed bij Eurosport en discovery+ voor de US Open.

Zelf bepalen welke wedstrijd je kijkt
De US Open is vanaf 28 augustus elke dag live en exclusief te zien bij Eurosport 1 & 2, met 234 uur live televisie. Voorzien van commentaar van de vaste experts Kristie Boogert, Abe Kuijl, Robbert Reimering, Mariette Pakkert en David Avakian. Liever zelf bepalen welke baan en wedstrijd je kijkt? Op discovery+ zie je on-demand en zonder onderbrekingen tot 16 verschillende wedstrijdfeeds, inclusief alle persconferenties.

De kwalificatie voor de US Open begint op 22 augustus en het hoofdtoernooi begint op 28 augustus. De finale van het vrouwen enkelspel vindt plaats op 9 september, de finale bij de mannen is op 10 september.

Scott Young, SVP Content and Production bij Warner Bros. Discovery Sports Europe:
“We zijn dit jaar getuige van een Grand Slam-seizoen met nieuwe kampioenen, jonge sterren en legendes die nieuwe hoofdstukken in de sportgeschiedenis hebben geschreven. We kijken ernaar uit om hun verhalen ook dit toernooi te vertellen.Vanaf het eerste punt in de kwalificatie tot het matchpoint op Arthur Ashe op 10 september.”

The Man Who Played With Fire

discovery+

De Frogers: Happy Campers vanaf 1 november bij TLC!

TLC