Zenders Discovery Networks Benelux in basisaanbod KNIPPR

Corporate

Zenders Discovery Networks Benelux in basisaanbod KNIPPR

Amsterdam, 4 juli 2016 – Vanaf vandaag zijn de zenders Discovery Channel, TLC en Eurosport 1 onderdeel van het basisaanbod dat KNIPPR aanbiedt aan haar klanten. Daarnaast biedt Discovery Networks Benelux spoedig ook een brede selectie van haar extra zenders aan via de nieuwe interactieve televisiedienst. Deze selectie bestaat uit de zenders: ID (Investigation Discovery), Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Science en Discovery World. Op deze manier kan het publiek zelf het basisaanbod dat ze afnemen bij KNIPPR aanvullen met de favoriete zenders naar keuze. Bij KNIPPR zijn alle zenders zowel in het basisaanbod, als de losse keuzezenders live – en on demand te bekijken.

 Maarten van Oeveren, Senior Affiliate Sales Manager Discovery Networks Benelux: “We zijn verheugd dat T-Mobile met KNIPPR definitief toetreed tot de Nederlandse TV markt. Goed te zien dat het marktonderzoek van KNIPPR aantoont dat onze zenders tot de meest populaire zenders van Nederland behoren. Met deze samenwerking komen we tegemoet aan het veranderende kijkgedrag van een deel van het Nederlandse publiek”.

Johan Trouwborst Vice President KNIPPR: “Met het toevoegen van de populaire zenders van Discovery Networks Benelux zetten we weer een grote stap vooruit om met KNIPPR een vernieuwend en laagdrempelig alternatief te bieden voor het huidige televisieaanbod. Dankzij deze samenwerking hebben onze klanten nu op een unieke en flexibele wijze toegang tot deze zenders”.

 Over KNIPPR
KNIPPR is kabelvrije interactieve TV, waarmee de consument tv kan kijken waar, wanneer en hoe men dat wil. De maandelijks opzegbare dienst is voor T-Mobile en Niet T-Mobile klanten.

Beste aprilmaand ooit voor Discovery

Corporate

Liberty Global en Discovery Communications verlengen langdurige en uitgebreide distributie samenwerking

Corporate