Eurosport tot en met 2022 ‘Home of the US Open’

Eurosport

Eurosport tot en met 2022 ‘Home of the US Open’

De US Open is ook de komende vijf jaar live en exclusief te volgen bij Eurosport. Dankzij een nieuwe overeenkomst mag de sportzender zich tot en met 2022 ‘Home of the US Open’ noemen. Letterlijk élke bal op élke baan van het prestigieuze toernooi in New York is de komende jaren live te zien via de Eurosport Player en de lineaire Eurosport-kanalen. Met de Eurosport Player kan de tennisliefhebber altijd en overal de actie op alle banen volgen. Ook de andere drie Grand Slams – Australian Open, Roland Garros en Wimbledon – zijn van de eerste service tot en met het laatste matchpoint te zien bij Eurosport.

Peter Hutton, CEO van Eurosport: “De US Open is en blijft een bijzondere happening, niet in de laatste plaats omdat in New York altijd het laatste hoofdstuk van een Grand Slam-jaar wordt geschreven. We zijn dan ook heel blij dat we het partnership met de Amerikaans tennisbond tot en met 2022 kunnen voortzetten en daarmee dus ‘the place to be’ blijven voor de tennisliefhebbers in Europa.”

Namens de USTA – de Amerikaanse tennisbond – laat Chief Revenue Officer Lew Sherr weten blij te zijn met de continuering van de samenwerking: “Eurosport is een zeer gewaardeerde partner, die de afgelopen jaren enorm heeft geïnvesteerd in de aanpak van de US Open. Daarnaast heeft Eurosport bewezen te kunnen bijdragen aan de groei van ons publiek.”

Nicolien Sauerbreij in Olympische equipe Eurosport

Eurosport

Winterspelen bezorgen Eurosport primeurs

Eurosport